Over kidstennisOnze lessen zijn gebaseerd op het Kidstennisconcept van Tennis Vlaanderen. KidsTennis is een opleidingsconcept voor kinderen vanaf 3 jaar. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal. Aan de hand van testjes en diploma's kunnen ook de ouders de tennisevolutie van hun kind volgen. Een KidsTennisser beleeft niet alleen veel plezier, hij of zij leert ook op een kwaliteitsvolle manier tennissen.

In tennis speelt je klassement een belangrijke rol, maar dit is voor jonge kinderen nog niet van toepassing. Nochtans is het belangrijk op iedere leeftijd een gevoel van vooruitgang te ervaren. De  5 KidsTenniskleuren  zorgen ervoor dat er naar een doel kan gewerkt worden.


LESPERIODE : van donderdag 12 september 2019 tem vrijdag 22 mei 2020 (cyclus van 30 weken)

INSCHRIJVINGEN : inschrijven kan enkel via de website. U ontvangt onmiddellijk een korte bevestiging via mail. Bij inschrijving kan u uw beschikbaarheid of het gewenste lesuur aanklikken. Bij het opmaken van de planning houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee. Later ontvangt u een uitgebreide mail met alle informatie ivm uw lesuur.

BETALINGSWIJZE : het lesgeld is contant te betalen in het clubhuis op volgende data :

-woensdag 18/09 & 25/09 van 14u tot 17u
-vrijdag 13/09 & 20/09 van 17u tot 20u
-zaterdag 14/09 & 21/09 van 10u tot 13u

Voor aanvang van de lessen ontvangt u een factuur per mail. U kan het lesgeld ook overschrijven.
Bij niet-betaling voor 25/09 wordt het lesgeld verhoogd met 15€ administratiekosten..

TARIEVEN : Alle prijzen zijn per persoon voor 1u per week tenzij anders vermeld. Bij meerdere uren/lessen per week is het mogelijk de betaling te spreiden. In de prijs is inbegrepen : aansluiting Tennis Vlaanderen, huur terrein, gebruik didactisch materiaal, vergoeding trainers, verzekering, coordinatie & organisatie, extra activiteiten (zie kalender website).