Over volwassenen

U heeft de keuze uit "Privélessen" (enkel op maandag, vrijdag & weekend) of "Groepslessen" (dinsdag, woensdag & donderdag). 


Bij de privélessen volgt u les met maximum 4 spelers op een terrein. Je kan bij beschikbaarheid een voorkeur geven van dagen en uren en het gewenste aantal leerlingen per terrein. Ook kan je zelf een groep samenstellen. Je volgt 26 lessen van 60min. en gedurende 4 weken kan je vrij spelen op je lesuur. Je kan ook deelnemen aan de VIP (= begeleid spelen met andere lesnemers, goed voor 8u extra tennis !).

De groepslessen worden georganiseerd met maximum 8 spelers op 2 terreinen met 1 trainer of 12 spelers op 3 terreinen met 2 trainers. Je volgt 30 intensieve lessen van 90 min. en kan ook deelnemen aan de VIP ! Voor starters is er een verkorte lessenreeks van 10 lessen om kennis te maken met deze mooie sport!

BELANRIJKE INFO:

LESPERIODE : van donderdag 13 september 2018 tem zondag 2 juni 2019 (cyclus van 30 weken)

INSCHRIJVINGEN :  inschrijven kan enkel via de website.ontvangt onmiddellijk een korte bevestiging via mail. Bij inschrijving kan u uw beschikbaarheid of het gewenste lesuur aanklikken. Bij het opmaken van de planning houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee. Eind juli ontvangt u een uitgebreide mail met alle informatie ivm uw lesuur.

BETALINGSWIJZE : het lesgeld is contant te betalen in het clubhuis op volgende data :

-woensdag 18/09 & 25/09 van 14u tot 17u
-vrijdag 13/09 & 20/09 van 17u tot 20u
-zaterdag 14/09 & 21/09 van 10u tot 13u

Voor aanvang van de lessen ontvangt u een factuur per mail. U kan het lesgeld ook overschrijven.
Bij niet-betaling voor 25/09 wordt het lesgeld verhoogd met 15€ administratiekosten..

TARIEVEN : Alle prijzen zijn per persoon tenzij anders vermeld. Bij meerdere uren/lessen per week is het mogelijk de betaling te spreiden. In de prijs is inbegrepen : aansluiting Tennis Vlaanderen, huur terrein, gebruik didactisch materiaal, vergoeding trainers, verzekering, coördinatie & organisatie, extra activiteiten (zie kalender website).

LIDGELD TCM : je hoeft niet verplicht lid te worden om les te kunnen volgen. Volwassenen die les volgen kunnen op het einde van de lessencyclus lid worden van TCM aan het voordeeltarief van 75€. Je kan dan online en onbeperkt terreinen reserveren tot het einde van het zomerseizoen (juni tem september). Meer info hierover : http://www.tcmerelbeke.be/tennisclub/lidmaatschap